torstai 27. syyskuuta 2012

newbie

Look what we got today!
























Tässä on meen perheen uusin jäsen! Minä en kylläkään hoida tätä neljän lapsen lisäksi, sanouduin irti jo ennen ku se tuli. Mutta se on poika ja sen nimi on Simba. KJ anto sille ton nimen, sillä oli oikeen listä mikä siitä olis voinu tulla, mitä kaikkee siinä olikaan en muista muuta ku Simban ja Smudgen. Se on vielä aika pieni mutta sillä kyllä riittää luonnetta....
Tänne on myös tulossa toinen kitty cat mut en tiiä millon, ehkä ens viikolla!


Muutamalle ihmiselle kerroinkin jo, että täällä satoi lunta viime viikolla. Okei, se sato jonkun vuoren huipulle ja suli pois samana päivänä koska on vielä sen verran lämmin päivisin. No.
Eilenhän täällä satoi rakeita ja tänä aamuna kun ajettiin kouluun niin huomasin kattoo noita vuoria, siellä sitä lunta oli tällä kertaa enemmän eikä se ollut sulanut kokonaan pois kun päivällä menin hakemaan lapsia. JEE talvi hei. En ihan kestä, en haluu sitä vielä, en oo valmistautunu : (
























Tässä viimisessä kuvassa näkyy hyvin toi lumi tuolla vuorilla. Tää perhekin alkaa olemaan jo innoissaan talvesta, miksen mä oo?
Nää kerto myös ihan hirvittävän tarinan viime talvelta kun vanhin poika oli kavereineen ollut laskittelemassa ja oli tullu lumivyöry. Yks sen pojan kavereista ei sitte selvinny siitä lumivyörystä. Miettikää ootte viettää aikaa  kavereiden kanssa ja sit tapahtuu jotain tollasta, ihan hirveetä! Mun tekis vaan mieli halata sitä poikaa koko ajan ja varmistaa et se on okei. Nyt en viitti koska nää on kaikki kipeitä...... Minä ja isä ollaan ainoot jotka on vielä terveitä, luulen kyllä et tätä menoa mäki oon kipee :D


Translation: We got a cat today! It's a he and his name is Simba. I told my family that I'm not going to take care of that too when I have four kids already. KJ named the cat and she had a whole list of names including Simba and Smudge. We're getting another one too maybe next week, I'm not sure yet.
A few of my friends know already that we got the first snow of winter last week. Well, it didn't stay on top of that mountain for a long time, it was gone already when I went to pick the kids up. However, we had a hail shower yesterday and finally today when we we're on our way to school I looked up in the mountains, there it was, SNOW. And much more than last time. Winter is coming apparently. I don't want to have winter yet, I like this (Okay, I don't like rain but the sunshine and the warmth).

8 kommenttia:

  1. Hei kuuntelin eile säätiedotusta (ennen salkkareita ;) ja siinä sanottii Lapissa saattaa sataa tänää lunta, eikä varmaa jää vaa minnekää tuntureille... Ja tääl sataa vettä. Laita sä vaa ne aurinkolasit päähä ja nauti ;)

    VastaaPoista
  2. Ylläri ennen Salkkareita Salli :D Oijoi, no okeeeei vesisade ei oo kiva! Täällä ei kuule oo näkyny arskaa pariin päivään, et en taida laittaa! Hhe.

    VastaaPoista
  3. Joo, on nää aika :) Ei ihan Suomessa törmää tällasiin! Ootan talvea, että pääsen laskemaan noita rinteitä!

    VastaaPoista
  4. Mahtavat maisemat ja söpö kisu! :)

    VastaaPoista
  5. Joo nää maisemat on aika mahtavat ja erilaiset mitä Suomessa :) Ja kisukin on iha söpö

    VastaaPoista
  6. Älä huoli Kaisa, sillä täälläkin on kuulemma tullut lunta jo aikapäiviä sitten! Lapissa, mut kuitenkin.... Hyi! :D

    VastaaPoista
  7. Haha, jooo kuulin :) Mutta kyllä se talvi sieltä tulee

    VastaaPoista