lauantai 1. syyskuuta 2012

new york

Tää päivä oli omistettu New Yorkille! Pakko sanoa, että mulla ei ollut paljon odotuksia muutekun että jos näkisi noi perus NYCin nähtävyydet. Ja oli kyllä ihan kivaa parhaassa seurassa tietty, eikä mitään myöskään varastettu meiltä! Melkein eksyttiinkin jo ilman karttaa (ja Inaa) mutta ei sen niin väliä. Eka stoppi oli Staten Island Ferry. Mentiin siis lautalla Staten Islandille, ja se ajoi Statue of Libertyn ohi! Oli aika siisti kyllä ja Manhattanin skyline oli aika mieletön :) 



























Noi Suomi-tytöt New Yorkissa kuvat ...... on ihan jeeees. Meinattiin, että kyllä meistäkin vois tehdä tollasen ohjelman !
Näitä kuvia tulee nyt sitten aika paljon...... :D Mutta ei varmaan haittaa!
Matkaa jatkettiin aina New Jerseyn rannasta Uptowniin ja 5th Avenuelle jossa on nää kaikki designer-liikkeet. Louis Vuitton, Michael Kors, D&G ja niin monia monia muita. Hienoo oli! Sieltä bussi vei meidät sitten pikkuhiljaa kohti Rockefeller Centeriä, jonne hissillä mentiin kerrokseen numero......67!! Nyt kaikki, jotka tuntee mut, tietää miten paljon vihaan korkeita paikkoja, ne on pelottavia. Mutta, eipä oikeesti ees pelottanut kun tonne mentiin ylös! Hiukan sydän ehkä hakkasi kovempaa mutta muuten. Näkymä New Yorkin yli oli aivan uskomaton! Suosittelen ihan tosissaan tuolla käymistä, aivan mahtava. Hintaakin kyllä oli sen 20$ mutta oli kyllä koko rahan arvoista.





Nää oli aika lailla tällasia random otoksia bussista joten älkää ihmetelkö. Tää menee nyt muutenkin vähän kummallisessa järjestyksessä! Anyhow, Top of the Rockin jälkeen käveltiin ihastelemaan Times Squarea, joka sekin oli ihan "jees" varsinkin ilta-aikaan kun ne kaikki valotaulut pääsi oikeuksiinsa. Ilta oli aivan liian lyhyt, koska meidän piti jo lähteä 8.30pm bussille. Matkalla eksyttiin.  Chrysler building ja Empire State Building oli aika saman näkösiä tuolta alhaalta katsottuna, sen takia eksyttiin. Mutta onneks ei ollut kaukana ja ehdittiin ihan hyvin. Henriikka ja Ina osti molemmat I<3NY hupparit ja minä sitten NYPD t-paidan. Perus turistit oikeen.

Ja koska aion nyt lopettaa tän postauksen, ettei tää nyt ihan lähe käsistä niin vielä loppukevennykseksi mun ja Henriikan tulevat aviomiehet...........as if.


























Goodnight everyone, I'm going to bed! 

2 kommenttia:

  1. onko tolla henriikalla blogia?

    VastaaPoista
  2. joo, on. se löytyy osoitteesta
    http://livingmylifeintheusa.blogspot.fi/ jos haluat Henkan kuulumisia lukea :)

    VastaaPoista