keskiviikko 19. syyskuuta 2012

annoying

Mikä mua täällä ärsyttää? No aika moni juttu. Tässä nyt aluksi ne asiat mitkä tuli heti mieleen.

1. Ajovalot + katuvalot

Tosiaan ne kuuluisat ajovalot. Kuten jo aiemmin mainitsin, ne täytyy ite laittaa päälle mikä on varsin ärsyttävää kun tuntuu että kaikki muu täällä on niin automatisoitua. Samoin kun se, että nää ei oo keksiny sellasta ku katuvalot esim. noille highwaylle. On todella mukavaa ja turvallista ajaa sitä 75mph (120km/h) ihan pilkkopimeessä ja vielä mutkittelevalla tiellä!! Kaipaan ihan tosissaan niitä valoja, että näkis jotain.

2. Vilkku

Nää ei tunne sellasta käsitettä kun vilkku. Toisaalta, oon jo itekin sopeutunu siihen, että en paljon itekään sitä käytä. Kattellaan sitte ku meen takasin Suomeen!

3. STOP

Stop- merkit tekee mut vielä hulluksi tän vuoden aikana. Oon nyt jo niin kyllästyny niihin kun niitä on tosiaan joka risteyksessä. Ei jaksais aina pysähtyä kokonaan. Rasittavaa.

4. Koulubussit

Nää menee samaan luokkaan kun STOP- merkit. Drives me crazy. Sitten kun ne pysähtyy ja tosiaan vilkuttaa oransseja valoja, saa varovasti ohittaa, mut jos ne valot on punaset ni ei missään nimessä saa ohittaa. Myös vastaantulevien on pysähdyttävä jos bussilla on ne punaset vilkkuvalot ja pieni STOP- merkki päällä. Ja siinä saattaa tosiaan parhaassa tapauksessa mennä useampi minuutti. C'mon! Ja ne on tietenkin aina liikkeellä sillon kun sulla on kiire.....

5. Ruoka

Yhyy, kaipaan ruisleipää ja kaikkee muuta terveellistä. Tää vaalee leipä on pullaa enkä mielelläni söis sitä. Joten mun aamupala on yleensä jogurttia, JEE. Ja sillä yleensä mennään sitten klo 18 asti kunnes saan kunnon ruokaa. Sitten tää sokerin määrä. Ei kiitos! Erehdyin ostamaan kerran kaupasta sellasta Bonaquan tapasta makuvettä, no tiedänpä etten osta toisten. Se oli täynnä sokeria, ei maistunu millekään muulle. Vettä ja sokeria, NAM.
Mun perheessä onneks syödään aika terveellisesti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti