perjantai 7. syyskuuta 2012

life is goooood

Eilen oli taas perus rentoilupäivä sen jälkeen kun lapset oli viety kouluun. Ai että, oli niin lämmin. Oli ihana maata tossa pihassa shortseissa ja bikiniyläosissa ja vaan olla huoletta. Juoda Fiji-vettä ja nauttia auringosta, NAM (terkut vaan teille sinne Suomeen)!
Okei, leikin mä Zeekin kanssa, heitin sille tosta makuuasennosta jotain ihme puukeppiä minkä se oli hakenu jostain mistälie puskasta. 
Että on aika rankkaa voin kertoo! Ei vaan, siis onhan tää omalla tavallaan aika rankkaa, vaikka en koe että mun perhe vaatii multa mitään kovin ihmeellisiä. Eilen oli eka päivä kun vähän tuntu siltä, että lapset oli vähän huonolla päällä, tai lähinnä noi kaksi nuorinta. Mut annoin niiden sitten vaan olla omillaan ja rauhottua. 

Edellispäivänä (=toissapäivänä, niille jotka sitä ei ymmärrä) sattui aika hupaisa juttu. En nyt kerro kaikkia yksityiskohtia mutta siis sain jo kutsun treffeille.....
Oli niiin nolo tilanne, että en viitti edes kertoa siitä sen enempää. Olkoon tämä asia sitten tässä, käsitelty, done, finished. Jooooo.

Viikonloppuna sitten varmaan no, lauantaina kuulemma mun pitää kattoa noiden lasten perään pikkasen ku mama on poissa joku parisen tuntii mutta sunnuntai on total free. Ajattelin et jos saisin autoa ni voisin lähteä käymään tuolla Silverthornessa, jossa on siis kaikkia outletteja yms. Tarviin oikeesti niitä vaatteita! (varsinki jos tällanen ihme lämpö jatkuu vielä kauanki)

4 kommenttia:

  1. Haha, joo no mutta karu totuus tänään satoki sitten vettä :D Älä sure....

    VastaaPoista
  2. nonii :D mä aatteli et tääl satas joka päivä mut eiku nytki 26 astet eikä sateest tietookaa :D

    VastaaPoista
  3. haha, no mut tosi jeeees :) kelpaaa!
    suomessa taitaa olla se +13c

    VastaaPoista