maanantai 3. syyskuuta 2012

american food

Huhhuh, oon selvinny perheeseeni asti hengissä. Kotona täällä on kylläkin vain isä ja lapset ja äiti tulee huomenna kotiin lomalta. Huomenna on tosiaan pyhä, Labor Day, joten lapsilla ei oo koulua. Saan siis rauhassa tutustua niihin. Lähen varmaan myös ajamaan huomenna ja puhelinkorttikin on jo melkein hoidossa, oon hei ihan liekeissä! Mutta siis, tulin tänne niin whaaaaaat tää talo on toooooosi iso. Kävin ite kattelees paikkoja ja melkein eksyin jonnekin tänne alakertaan :D Mulla on siis vähän vielä petrattavaa!

Training schoolilta tuli otettua aika paljon kuvia ruoasta joten aionpa esitellä ne nyt kun ei tässä nyt muutakaan ole (onneks)! Se käsitys, mikä meillä yleisesti on amerikkalaisesta ruoasta on aika pitkälti totta. Meille ei sentään joka päivä tarjoiltu burgereita ranskalaisilla vaan tarjolla oli myös esim. salaattia!

























































Kanaa ja ranskalaisia. Lasagnea joka oli täytetty jollain ihme tahnalla ja lihapullia. Hampurilainen, maissia ja peruna! That's it. Plus salaattia. 



Aamupalaksi oli yleensä aina tarjolla, muroja ja leipää + banaania/omenaa. Minä siis tyydyin tohon leipään, yhtenä aamuna söin sen Nutellan kanssa, muuten aina marjahillon kanssa, NAM. Mut kuinka rasvasta sekin oli. Yhh.

Jälkiruokaakin oli tarjolla, kerran jäätelöä ja kerran pala jotain tooooosi hyvää Oreo kekseistä tehtyä kakkua, oli kyllä hyväää! :D

New Yorkin reissulla ostettiin Henriikan kanssa tollaset juomat, Henriikka osti IceTean ja mulle tuli joku Lemonade. Se oli ihan hirveetä! Maistu ainoastaan sokerilitkulle, ei edes sille mansikalle......Siis tosta tuli kyllä niin sokerihumalaan että en kestä! Please don't try for your own sake.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti