perjantai 8. elokuuta 2014

bcn part 1

I'm back in business! Niinsanotusti.

Palauduin hyvin Barcelonasta, ja forgive me en ehtinyt ajastamaan postauksia ennen lähtöäni. Kuitenkin aattelin nyt pienet stoorit Barcasta tänne heittää. Oli oikein rentouttava matka, vaikka missasinkin juuri Porin +33 asteen helteen ... HUH. 

























Lähdettiin tosiaan tiistaina Tampereelta, Ryanairilla kohti Girona-Costa Bravaa. Ilma oli oikeen kiva, ja matka sujui mukavasti. Olimme perillä sitten myöhään yöllä Barcelonassa ja ryntäsimme hotelliin. Kaikki meni hyvin koska minä tietenkin espanjantaitoisena hoidin hommat buenosti. Haha. Nuori herra Adrián oli vastassa, kiva siinä ihan unisena yrittää selittää tai kuunnella sitä puhetta.

Hankittiin metrokortit viideksi päiväksi, ja kuljettiin joka päivä jonnekin suuntaan. Camp Nou, entinen härkätaisteluareena, Plaza d'Espanya, Museu d'Art de Catalunya olivat ensimmäisen päivän saldo plus tietenkin hotellin kattoterassi ja allas.


























Toisena päivänä rytmi oli melko sama, aamupvllä ulos ja sitten iltapvästä takaisin, ja altaalle.
Port Vell ja Barri Gòtic olivat päivän sana. Hyvin sai aikaan kulumaan siellä Barri Gòticin minimaalisilla kaduilla kun ei tiennyt missä on.































Jottei tästä tulis ihan hirveen pitkä postaus, niin jatkan toisessa osassa noi loput kuvat. Mä suuntaan nyt hikilenkille :D Help me, jos jään matkan varrelle. Haha. 

♥ Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti