maanantai 11. elokuuta 2014

bcn part 2

Hola!

Ja Barcelona osa kaksi olkaa hyvät! 


























Käytiin Font Mágica de Montjuicilla katsomassa ihania vesiputouksia, ja valoshowta samalla. Oli ihanaa, varsinkin kun seisoimme tarpeeksi lähellä, että se vesi ylsi mukavasti siihen asti. Suihku samalla. 



Käväistiin tsekkaamassa monta turistipaikkaa kuten Sagrada Familia, Casa Batlló, Casa Milá ja Park Güell (jonka oikean lausumisenkin opin!)


























Ruoka oli ehkä parasta. Ja se ei yllätä. Käytiin kauppahallissa ihailemassa kinkkuja ja ihania tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, suklaita ja vaikka mitä. Myytiin siellä toki myös lampaan pätä ihan niiden muiden lihojen joukossa, ja se vähän ällötti. 




Huippua oli myös tietenkin muu ruoka, kuten paella, chorizo ja churrot! Viimeisenä iltana etsittiin paras churro-paikka jostain Barri Gòticin keskeltä, maailman pienimmältä kadulta. Oli niin nameja kun päästiin hotelliin niiden kanssa. Ne oli tosiaan mun elämäni ensimmäiset churroni, ja kun palaan Espanjaan, taatusti ostan lisää.

Palaan vielä Espanjaan tällä viikolla, nyt pitäisi vähän vielä tsempata kesäopintojen suhteen ennenkuin virallisesti koulu alkaa. Adios!

♥ Kaisa (tai Caixa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti