sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

past ten days

Aattelin, että olisi kiva kirjoitella taas vähään aikaan mun kuulumisista. Tossa viikko sitten vietin viikonlopun Porissa Jazzien kunniaksi. Itse en tällä kertaa osallistunut konsertteihin, mutta kävin kuitenkin katsomassa Rajatonta. Olivat kyllä ihan mahtavia, Keski-Porin isossa kirkossa. Oli myös mukavaa törmätä kolmeen lukio-opettajaan. Eikun katse maahan ja eteenpäin :D



























Nämä kuvat tosiaan Jazz-kadulta. Tai siis ei itse kadulta mutta ihan vierestä. Taisi olla perjantai-ilta kun nämä nappasin. Ihanan värinen taivas hemmotteli Jazz-vieraita. Ja taisi hemmotella muutenkin, nimittäin ei ainakaan satanut kovin ja oli todella lämmin. Ah. Kesä!

Palasin Jazzien jälkeen kuitenkin palasin takasin Tampereelle, jossa sitten vietin aikaa ulkona biitsillä monta hetkeä. Tapasin kavereita jne. Ja nyt viikonloppuna olin serkkuni häissä, joista aattelin kirjoittaa ihan oman postauksen. Täytyy nuo 300 kuvaa jotenkin rajata :) :)

Ihanaa oli myös tänään palata asuntooni, jossa lämpötila oli (ja on edelleen) huipussaan. Että tervetuloa saunomaan! Mutta ............ mikä parasta, niin lähden Barcelonaan tossa tiistai-iltana. Ensi viikoksi siis aattelin ajastaa huomenna muutaman postauksen jos ehdin suinkin. Sieltä en aio postailla, mutta toki Instagramista voi seurailla mun menoa, sieltä nyt varmaan enemmän saa irti. Mä sanon nyt adios ja hasta luego!

♥ Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti